topbella

Thursday, March 3, 2011

Jauh Di Mata Dekat Di Hati

Bismillahirrahmanirrahim..

I miss them..
I miss them for real..
We are so closed "dulu, kini dan insyaAllah selamanya"

Teringin jugak nak buat special post untuk kita2..
huhu~
Tapi maaf belum punya kesempatan waktu.. T_T

They are the best cousins on earth!
The best i've ever had!

Terasa diri sungguh bertuah lahir di kalangan korang..
"Gila-gila", itu of course..
It's our middle name though..

The joyous we had when we gathered..
That is only for us to know..

Tumbesaran telah memisahkan kita..uhuk2..
Walaupun majoriti tak besar mana pun..

Ya, jarak juga memainkan peranan menjadi 
benteng pemisah antara kita..
Tapi, bak kata eda 
"xpe..we live in the 20th century..FB ada, YM ada,
blog ada, Youtube ada.. 
Let's make use of them"

Walau terpisah, bak kata orang 
"Jauh di mata, dekat di hati"

Serius suka buat video sama2..
Directed and edited by our and only eda.. 
Taking crazy pictures during morning eid..
Aaaahh wonderful~
Masing2 tunjuk bakat posing.. ceh~ huhu~ ^_^

Since miss dhuha dah buat satu nice video.. [credit to you!]
I would love to share it to the world..
 
PEOPLE, I LOVE THEM!
DO YOU HERE ME?! HEHE~ ^_^

video

forever in love
-eda.dhuha.dee.aisyah.tasneem.nas.hajar.hannan.alin-

~ Till we meet again fellas ~

2 comments:

About Me

My photo
insan biasa yang dilahirkan di atas muka bumi ini untuk sentiasa mencari dan berusaha mengenal DIA..